Senaste uppdatering: 21 december 2023.

Bli medlem

Sveriges mest populära e-böcker & kurser

Evidensbaserat. Uppdaterat. Pedagogiskt.

Välkommen till en av Sveriges mest använda utbildningar

Välkommen till Sveriges mest använda bok inom klinisk EKG-diagnostik. EKG.nu används av läkare, sjuksköterskor, ambulanspersonal, BMA, studenter, forskare m fl. Samtliga medicinska universitet och universitetssjukhus i Sverige använder EKG.nu i utbildning och undervisning. Diagnoskriterier, utredningar och behandlingsförslag följer riktlinjer som utfärdats av European Society for Cardiology, American Heart Association, American College of Cardiology och International Society for Holter and Noninvasive Electrocardiology.

Registrera dig idag och spara 20%

Använd kod: start2024

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Ditt konto

Välj de e-böcker/kurser du vill ha

Klinisk EKG-tolkning
E-boken + kursen
+
299 kr
Klinisk Ekokardiografi
E-boken + kursen
+
299 kr

Din beställning

Produkt Delsumma
Klinisk EKG-tolkning  × 1 299 kr
Klinisk Ekokardiografi  × 1 299 kr
Delsumma 598 kr
Totalt 598 kr (inkl. 34 kr Moms 6%)
  • Fyll i ditt Swish-nummer och tryck på Slutför köp. Sedan öppnar du din Swish-app och genomför betalningen.

Dina personuppgifter kommer användas för att behandla din beställning, förbättra din upplevelse på webbplatsen och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

För verksamheten och kursen

Klicka här för att köpa gruppkonto till anställda eller studenter.

Säkerhet & integritet

Vi tar Din säkerhet och integritet på allvar och därför är transaktionen krypterad med modern SSL-teknik och de världsledande leverantörerna Stripe och PayPal borgar för säkra betalningar. Vi sparar aldrig känsliga uppgifter på våra servrar. Observera att vår tjänst inbegriper skickade av utbildningsmaterial, kvitton och bekräftelser till din e-post. Du kan avböja dig nyhetsbrevet.

Returrätt

Du har rätt att inom 14 dagar returnera köpet utan att vi ställer några frågor. Skicka din retur till utbildning[at]ekg.nu

Frågor och svar

Den som vill lära sig EKG-tolkning. Alla kapitel på ekg.nu är utformade så att även nybörjare och studenter (inom samtliga discipliner) skall kunna få full förståelse för koncepten inom EKG-diagnostik. Svårighetsgraden trappas upp gradvis så att även mer erfarna har nytta av materialet. ekg.nu är utformad så att den kan användas av alla, exempelvis studenter, läkare, sjuksköterskor, BMA, forskare, ambulanspersonal osv.

Allt utbildningsmaterial inom respektive e-bok / kurs ingår. Det betyder att e-boken, tester, föreläsningar och intyg ingår.

Nej. När du blir medlem har du permanent tillgång till utbildningsmaterialet. Medlemskapet är inte en prenumeration. Inga ytterligare avgifter tillkommer. Kostnaden är en engångskostnad.

Gruppkonto är perfekt för kliniker, kurser och företag. Läs mer om gruppkonton.

Syftet med ekg.nu är att erbjuda en komplett kunskapskälla för EKG-diagnostik. Många studenter och kliniker upplever EKG-tolkning som komplicerat. Sannolikt beror detta på att de flesta böcker tenderar göra överdrivna förenklingar av diagnostiken, utelämna kliniska aspekter (särskilt differentialdiagnostik) och klinisk handläggning. ekg.nu är en e-bok med interaktiva undervisningsmoment och praktiska tester. ekg.nu täcker allt ifrån fysiologi, patofysiologi och diagnostik till klinisk handläggning. Med ekg.nu kan du säkerställa din kompetens inom EKG-diagnostik.

ekg.nu är mycket detaljerad men ändå enkel att förstå. Varje kapitel och varje ämne byggs upp gradvis, så att studenter och nybörjare kan få en fullständigt förståelse. Detaljer introduceras gradvis så att även den mest erfarna klinikern har nytta av ekg.nu. Bland våra användare finns läkare, undersköterskor, sjuksköterskor, studenter, professorer, forskare, BMA, ambulanspersonal och många fler. Notera att vi expanderar samtliga kapitel fortlöpande.

Ja. Du erhåller intyg för varje avklarad kurs. I dagsläget finns två kurser; den första kursen är teoretisk (EKG-boken) och den andra är praktisk (EKG-tester och föreläsningar). Intyget kan skrivas ut. På flera kliniker i landet används dessa intyg för att säkerställa att personal/studenter har adekvata färdigheter i EKG-tolkning.

Ja. Det är vanligt att sjukhusavdelningar, vårdcentraler och kurser på universitet/högskola köper medlemskap till anställda/studenter. Läs mer om gruppkonton här eller kontakta oss idag.

Det är vanligt att man använder sin utbildningspott för att bekosta medlemsskap på ekg.nu. Du får ett kvitto när du betalat och detta kvitto lämnar du till din arbetsgivare.

Nej. ekg.nu är en komplett bok i klinisk EKG-tolkning och mer därtill. ekg.nu inbegriper även interaktiva EKG-tester, videoföreläsningar samt redogörelser för behandlingar och utredningar. Materialet på ekg.nu är endast tillgängligt på www.ekg.nu och kräver alltså internetuppkoppling.

Om du inte är nöjd med tjänsten får du pengarna tillbaka, förutsatt att du kontaktar oss inom 5 dagar efter köpet genomförts.

Nej. Vi anser att tryckta böcker inte har någon plats i modern utbildning, särskilt inte ur ett miljöperspektiv. Dessutom uppdaterar vi ekg.nu nästan varje vecka och så frekventa uppdateringar lämpar sig inte för en tryckt bok.

Om författaren

Araz Rawshani, MD, PhD
Docent, Göteborgs Universitet, Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Araz Rawshani är docent vid Göteborgs Universitet och och kliniskt verksam vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Vid sidan av en klinisk tjänst på Sahlgrenska Universitetssjukhuset har Araz undervisat i klinisk EKG-diagnostik, kardiologi och diabetologi. Han arbetar till vardags med klinisk och experimentell forskning på Göteborgs Universitet. Publikationer: PubMed

EKG.nu
Rawshani Research AB
Org nr: 559160-0530
Bankgiro: 884-3245
Innehar F-skattebevis
Doteviksvägen 6, Göteborg

EKG.nu startade 2008.

EKG.nu
Rawshani Research AB
Org nr: 559160-0530
Bankgiro: 884-3245
Innehar F-skattebevis
Doteviksvägen 6, Göteborg

Lär dig EKG-tolkning på riktigt