ekg-tolkning-diagnostik-kranskärlssjukdom-arbetsprov

Bli medlem på EKG.nu

EKG.nu är en komplett e-bok utbildning i klinisk EKG-diagnostik. EKG.nu används av läkare, sjuksköterskor, ambulanspersonal, BMA, studenter, forskare m fl. Samtliga medicinska universitet och universitetssjukhus använder EKG.nu. Diagnoskriterier, utredningar och behandlingsförslag följer riktlinjer som utfärdats av European Society for Cardiology, American Heart Association, American College of Cardiology och International Society for Holter and Noninvasive Electrocardiology. EKG.nu fungerar på datorn, mobilen och surfplattan.

Vi erbjuder öppet köp utan krångel. Om Du inte är nöjd har du möjlighet att få pengarna tillbaka genom att meddela oss inom 5 dagar. Det går numera även att betala med Swish (se längst ner).

Välj det medlemskap som passar dig

  • Permanent medlemskap: du betalar en gång och får obegränsad tillgång till allt nuvarande och kommande material.
  • Prenumeration innebär att ditt medlemskap är aktivt under 1 månad. Du kan avbryta medlemskapet när du vill. Om du inte avbryter medlemskapet förnyas det automatiskt.

Har du en rabattkod? Klicka här för att ange kod
Permanent medlemskap 199.00 kr Fyll i uppgifterna nedan.
Prenumeration 1 månad 49.00 kr / månad Fyll i uppgifterna nedan.

Faktureringsadress

Din order

Medlemskap
Antal
Total
Cart Subtotal 0.00 kr
Summa 0.00 kr
  • Betala med ditt bankkort.


Dina personuppgifter kommer användas för att behandla din beställning, förbättra din upplevelse på webbplatsen och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

Observera att vår tjänst inbegriper skickade av utbildningsmaterial till din e-post. Vi skickar även kvitton, bekräftelser och annan information till din e-post.

För dig som betalar med kort. Vi tar Din säkerhet och integritet på allvar och därför är transaktionen krypterad med modern SSL-teknik och den världsledande leverantören Stripe borgar för säkra betalningar. Vi sparar aldrig känsliga uppgifter på våra servrar.

 

Betala och bli medlem med Swish

Det går att betala med Swish om du skall köpa Permanent Medlemskap (199 kr). Gör så här: Swisha 199 kr till nummer 123 54 12 820. Ange din e-postadress som meddelande. Du får dina användaruppgifter samma dag.

 

Betala och bli medlem via banköverföring

Det går att betala genom banköverföring om du skall köpa Permanent Medlemskap (199 kr). Gör så här: Betala till BankGiro 5242-0783 och ange din e-postadress som meddelande vid betalning. Du får dina användaruppgifter samma dag.

Hur skiljer sig EKG.nu från böcker och kurser?

Syftet med EKG.nu är att erbjuda en komplett kunskapskälla för EKG-diagnostik. Många studenter och kliniker upplever EKG-tolkning som komplicerat. Sannolikt beror detta på att de flesta böcker tenderar göra överdrivna förenklingar av diagnostiken, utelämna kliniska aspekter (särskilt differentialdiagnostik) och klinisk handläggning. EKG.nu är en e-bok med interaktiva undervisningsmoment och praktiska tester. EKG.nu täcker allt ifrån fysiologi, patofysiologi och diagnostik till klinisk handläggning. Med EKG.nu kan du säkerställa din kompetens inom EKG-diagnostik.

Hur detaljerat är materialet på EKG.nu

EKG.nu är mycket detaljerad men ändå enkel att förstå. Varje kapitel och varje ämne byggs upp gradvis, så att studenter och nybörjare kan få en fullständigt förståelse. Detaljer introduceras gradvis så att även den mest erfarna klinikern har nytta av EKG.nu. Bland våra användare finns läkare, undersköterskor, sjuksköterskor, studenter, professorer, forskare, BMA, ambulanspersonal och många fler.

Notera att vi expanderar samtliga kapitel fortlöpande.

Vem borde använda EKG.nu?

Den som vill lära sig EKG-tolkning. Alla kapitel på EKG.nu är utformade så att även nybörjare och studenter (inom samtliga discipliner) skall kunna få full förståelse för koncepten inom EKG-diagnostik. Svårighetsgraden trappas upp gradvis så att även mer erfarna har nytta av materialet. EKG.nu är utformad så att den kan användas av alla, exempelvis studenter, läkare, sjuksköterskor, BMA, forskare, ambulanspersonal osv.

Vad ingår i medlemskapet?

I medlemskapet ingår tillgång till alla kapitel, videoföreläsningar och EKG-tester under den tiden som medlemskapet är giltigt. Det finns två typer av medlemskap:

  • Permanent: Detta medlemskap är giltigt för alltid. Du betalar en enda gång och har tillgång till allt nuvarande och kommande material.
  • Prenumeration 1 månad: Detta medlemskap är giltigt 1 månad och förnyas om du inte avslutar det innan.

Är medlemskapet tidsbegränsat?

Permanent medlemskap är inte tidsbegränsad, utan ditt konto är permanent.

Prenumerationen är däremot tidsbegränsad, så till vida att du betalar 49 kr varje månad tills du avslutar prenumerationen.

Vilka villkor gäller för öppet köp?

Om du inte är nöjd med tjänsten får du pengarna tillbaka, förutsatt att du kontaktar oss inom 5 dagar efter köpet genomförts.

Kan vår avdelning / kurs köpa in medlemskap?

Ja. Det är vanligt att sjukhusavdelningar, vårdcentraler och kurser på universitet/högskola köper medlemskap till anställda/studenter. Ni kan erhålla grupprabatt vid köp av fler än 20 konton. Kontakta oss för instruktioner. Ni kan få era medlemskap aktiverade samma dag.

Säljer ni även en tryckt bok?

Nej. Vi anser att tryckta böcker inte har någon plats i modern utbildning, särskilt inte ur ett miljöperspektiv. Dessutom uppdaterar vi EKG.nu nästan varje vecka och så frekventa uppdateringar lämpar sig inte för en tryckt bok.

Kan jag använda mina utbildningspengar?

Det är vanligt att man använder sin utbildningspott för att bekosta medlemsskap på EKG.nu. Du får ett kvitto när du betalat och detta kvitto lämnar du till din arbetsgivare.

Behöver jag komplettera med en bok också?

Nej. EKG.nu är en komplett bok i klinisk EKG-tolkning och mer därtill. EKG.nu inbegriper även interaktiva EKG-tester, videoföreläsningar samt redogörelser för behandlingar och utredningar. Materialet på EKG.nu är endast tillgängligt på www.EKG.nu och kräver alltså internetuppkoppling.

Om författaren

Araz Rawshani, leg. läkare, medicine doktor, Göteborgs Universitet.

Araz Rawshani är forskare och undervisare, aktiv vid Sahlgrenska Akademin och Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Vid sidan av en klinisk tjänst på Sahlgrenska Universitetssjukhuset har Araz undervisat i klinisk EKG-diagnostik, kardiologi och diabetologi. Han arbetar till vardags med klinisk och experimentell forskning på Göteborgs Universitet. Publikationer: PubMed

EKG.nu

Chalmersgatan 11A

Göteborg

Innehar F-skattebevis

Bankgiro: 616-7779, PlusGiro: 817813-9