EKG.nu är en komplett e-bok i klinisk EKG-diagnostik. EKG.nu används av läkare, sjuksköterskor, ambulanspersonal, BMA, studenter, forskare m fl. Samtliga medicinska universitet och universitetssjukhus i Sverige använder EKG.nu i utbildningen och undervisningen. Diagnoskriterier, utredningar och behandlingsförslag följer riktlinjer som utfärdats av European Society for Cardiology, American Heart Association, American College of Cardiology och International Society for Holter and Noninvasive Electrocardiology. Ekg.nu fungerar på datorn, mobilen och surfplattan.

Välj det medlemskap som passar dig

  • Permanent medlemskap: Du betalar en gång och får obegränsad tillgång till allt nuvarande och kommande material.
  • Prenumeration innebär att ditt medlemskap är aktivt under 1 månad. Du kan avbryta medlemskapet när du vill. Om du inte avbryter medlemskapet förnyas det automatiskt.

Permanent medlemskap

199.00 kr

Prenumeration 1 månad

49.00 kr / månad

Har du en rabattkod? Klicka här för att ange kod

Faktureringsadress

Beställning

Medlemskap
Antal
Total
Cart Subtotal 0.00 kr
Summa 0.00 kr
  • Betala med ditt bankkort.


Dina personuppgifter kommer användas för att behandla din beställning, förbättra din upplevelse på webbplatsen och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

Vi tar Din säkerhet och integritet på allvar och därför är transaktionen krypterad med modern SSL-teknik och de världsledande leverantörerna Stripe och PayPal borgar för säkra betalningar. Vi sparar aldrig känsliga uppgifter på våra servrar. Observera att vår tjänst inbegriper skickade av utbildningsmaterial, kvitton och bekräftelser till din e-post. Du kan avböja dig nyhetsbrevet.

Frågor och svar

Den som vill lära sig EKG-tolkning. Alla kapitel på ekg.nu är utformade så att även nybörjare och studenter (inom samtliga discipliner) skall kunna få full förståelse för koncepten inom EKG-diagnostik. Svårighetsgraden trappas upp gradvis så att även mer erfarna har nytta av materialet. ekg.nu är utformad så att den kan användas av alla, exempelvis studenter, läkare, sjuksköterskor, BMA, forskare, ambulanspersonal osv.

I medlemskapet ingår tillgång till alla kapitel, videoföreläsningar och EKG-tester under den tiden som medlemskapet är giltigt. Det finns två typer av medlemskap:

  • Permanent: Detta medlemskap är giltigt för alltid. Du betalar en enda gång och har tillgång till allt nuvarande och kommande material.
  • Prenumeration 1 månad: Detta medlemskap är giltigt 1 månad och förnyas om du inte avslutar det innan.

Permanent medlemskap är inte tidsbegränsad, utan ditt konto är permanent.

Prenumerationen är däremot tidsbegränsad, så till vida att du betalar 49 kr varje månad tills du avslutar prenumerationen.

Gruppkonto är perfekt för kliniker, kurser och företag. Läs mer om gruppkonton.

Syftet med ekg.nu är att erbjuda en komplett kunskapskälla för EKG-diagnostik. Många studenter och kliniker upplever EKG-tolkning som komplicerat. Sannolikt beror detta på att de flesta böcker tenderar göra överdrivna förenklingar av diagnostiken, utelämna kliniska aspekter (särskilt differentialdiagnostik) och klinisk handläggning. ekg.nu är en e-bok med interaktiva undervisningsmoment och praktiska tester. ekg.nu täcker allt ifrån fysiologi, patofysiologi och diagnostik till klinisk handläggning. Med ekg.nu kan du säkerställa din kompetens inom EKG-diagnostik.

ekg.nu är mycket detaljerad men ändå enkel att förstå. Varje kapitel och varje ämne byggs upp gradvis, så att studenter och nybörjare kan få en fullständigt förståelse. Detaljer introduceras gradvis så att även den mest erfarna klinikern har nytta av ekg.nu. Bland våra användare finns läkare, undersköterskor, sjuksköterskor, studenter, professorer, forskare, BMA, ambulanspersonal och många fler. Notera att vi expanderar samtliga kapitel fortlöpande.

Ja. Du erhåller intyg för varje avklarad kurs. I dagsläget finns två kurser; den första kursen är teoretisk (EKG-boken) och den andra är praktisk (EKG-tester och föreläsningar). Intyget kan skrivas ut. På flera kliniker i landet används dessa intyg för att säkerställa att personal/studenter har adekvata färdigheter i EKG-tolkning.

Ja. Det är vanligt att sjukhusavdelningar, vårdcentraler och kurser på universitet/högskola köper medlemskap till anställda/studenter. Läs mer om gruppkonton här eller kontakta oss idag.

Det är vanligt att man använder sin utbildningspott för att bekosta medlemsskap på ekg.nu. Du får ett kvitto när du betalat och detta kvitto lämnar du till din arbetsgivare.

Nej. ekg.nu är en komplett bok i klinisk EKG-tolkning och mer därtill. ekg.nu inbegriper även interaktiva EKG-tester, videoföreläsningar samt redogörelser för behandlingar och utredningar. Materialet på ekg.nu är endast tillgängligt på www.ekg.nu och kräver alltså internetuppkoppling.

Om du inte är nöjd med tjänsten får du pengarna tillbaka, förutsatt att du kontaktar oss inom 5 dagar efter köpet genomförts.

Nej. Vi anser att tryckta böcker inte har någon plats i modern utbildning, särskilt inte ur ett miljöperspektiv. Dessutom uppdaterar vi ekg.nu nästan varje vecka och så frekventa uppdateringar lämpar sig inte för en tryckt bok.

Om författaren

Araz Rawshani

Leg. läkare, medicine doktor, Göteborgs Universitet, Sahlgrenska sjukhuset

Araz Rawshani är forskare och undervisare, aktiv vid Sahlgrenska Akademin och Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Vid sidan av en klinisk tjänst på Sahlgrenska Universitetssjukhuset har Araz undervisat i klinisk EKG-diagnostik, kardiologi och diabetologi. Han arbetar till vardags med klinisk och experimentell forskning på Göteborgs Universitet. Publikationer: PubMed

ekg.nu
Rawshani Research AB | Org nr: 559160-0530 | Bankgiro: 884-3245
Innehar F-skattebevis | Chalmersgatan 11A, Göteborg

error: Innehållet är skyddat.